EVENT

Vi jobbar med allt ifrån butiksevent, releaser, företagsfester och pop-up stores till stora musikevenemang och sportevenemang. Vi gör events både på annan plats såsom i våra egna lokaler alldeles intill Odenplan. Vi levererar alltid det bästa inom ljud och ljus, DJ och scen. Maila eller ring för offertförfrågan för just dina önskemål.

 

Artister

Gör eventet mer lekfullt och minnesvärt med en akrobat, elddansare, magiker, sångare, serveringspersonal på rullskridskor, magdansare eller violinist! Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina visioner.

Våra lokaler

Vi har karaktärsfulla lokaler med den perfekta mixen av modern industristil och glamour. Med DJ-bås, gungor från taket, fotobås, rokokomöbler, diskokulor och bardisk kan det knappast gå fel! Vi har en sal med stora skyltfönster mot västmannagatan, spegelsal och filmvisningsrum, disco- och karaokekällare och kök för catering. Oavsett om du ska ha födelsedagsfest, möhippa, releasefest, vernissage, konferens eller kursverksamhet så har vi något för dig. 

Teknik

Vi står för allt du kan tänkas behöva inom teknik. Senaste DJ-utrustningen från Pioneer, högtalare, mikrofoner, Allen & Heath headset, ljus, rökmaskin, scen och tross, projektor och filmduk mm.

Koncept

Tillsammans med vår samarbetspartner Entourage Production tar vi fram koncept och helhetslösningar  för lanseringsevent, privatfester, butiksevent, musikreleaser mm. Vi står för eventpersonal, artister, catering, dekor och kostym, ljud och ljus osv. Allt ifrån vision och helhetsbild till små detaljer.