Hyr ljud och ljus, DJ-utrustning, scenutrustning och karaoke i Stockholm

kontakta oss på sthlm musik   08 760 12 00   kontakta oss på sthlm musik   info@sthlmmusik.se


Vår uthyrning är välsorterad och vi hyr ut allt inom ljud och ljus i Stockholm. Oavsett om du vill hyra högtalare, DJ-utrustning, PA, karaoke, rökmaskin, discoljus, scenljus eller diverse scenutrustnin så kan vi på Sthlm Musik ordna det till er fest. Vi har erfarenhet av allt från små hemmafester och firmafester till stora konserter och events. Vi STHLM Musik ser till att ni får en kväll som ni länge kommer minnas! Ring för skräddarsydda lösningar och offert.

Vår uthyrning består av:

  • DJ-utrustning
  • Fest- och scenljus
  • PA-anläggning och högtalare
  • Karaokeutrustning med över 40 000 låtar
  • Rökmaskiner
  • Ljud och Ljustekniker
  • Karaokevärdinnor
  • Leverans och riggning

Upphämtning och villkor

Upphämtning sker hos STHLM Musik på Västmannagatan 73. Skulle det önskas erbjuder vi även leverans och montering. Vi har en lastzon precis utanför butiken. Betalning sker vid upphämtning och hyran avser 24 timmar.

 

Hyra Högtalare

Vi har högtalare för alltifrån små privata fester till stora musikevenemang och konserter. Vi erbjuder både färdiga paket och skräddarsydda lösningar med högtalare beroende på budget och vilken typ av ljud som du söker. Se några av våra högtalarpaket här.

Hyra Rökmaskin

Rökmaskin/hazer till scen och fest. Skapa snygga ljuseffekter tillsammans med en discolaser. Kontrollera först med er fastighetsägare att det är tillåtet med rökmaskiner i fastigheten.

Pris: 250 sek (+rökvätska) inkl.moms

Hyra Karaoke 

Karaokelösningar med över 40.000 låtar. Vårt karaokepaket innehåller karaokedator, mixerbord och mikrofoner. Vi erbjuder även professionella karaokevärldinnor.

Pris: 1500 sek inkl.moms. För 2 st 15" högtalare tillkommer 999 kr.

Hyra DJ-Utrustning

Vi har en mängd olika DJ-mixers och DJ-controllers från bl.a Denon och Pioneer som passar till mindre fester eller större konserter/evenemang. Vi har även flera samarbeten med olika DJs som kan spela på just ert event.

Pris: 1200 sek inkl.moms för Pioneer DDJ-RX

Hyra Discokula

Vi har discokulor i varierande storlek och form. Med proffsigt scenljus riktade mot discokulan så blir festen garanterat lyckad!

Pris: 200 sek inkl.moms

Hyra Mikrofon

Vi hyr ut trådlösa mikrofoner samt live- och PA-mikrofoner från bl.a RÖDE.

Pris: 200 sek sek inkl.moms

Hyra Trubadurpaket

Portabel 12tums Vexus högtalare på hjul med tillhörande trådlös mikrofon. Spela upp mp3-filer genom bluetooth, SD eller USB. Perfekt för gatumusiker, konferens, tal och mindre musikuppträdanden.

Pris: 600 sek inkl.moms

 

Vi erbjuder även installation av ljud och ljusutrustning